Bemutatjuk az ÚJ QUAD LOCK® MAG™ termékcsaládot

10 éve bíznak a Quad Lock-ban a világ minden tájáról érkező emberek, hogy megvédjék és összekapcsolják okostelefonjukat mindennapi tevékenységeikkel.

Most itt volt az ideje, hogy még tovább fejlesszük a rendszert, bemutatjuk a Quad Lock MAG™-et.

Megérkezett a vadonatúj Quad Lock MAG™ termékcsalád, és ez az eddigi legizgalmasabb kiegészítőnk.

Hozzáadtunk néhány izgalmas új MAG-tartót, MAG-tokot, MAG univerzális adaptert és további töltési lehetőségeket otthoni, irodai és autósok számára, amelyekről úgy gondoljuk, hogy kiegészíthetik mindennapi életviteled.

Ez a blogbejegyzés összefoglalja mindazt, amit az új MAG termékcsaládról tudnod kell.

Kattints az alábbiakra, hogy közvetlenül egy termékcsoportra ugorj.

Tehát mi a QUAD LOCK MAG előnye?

A Quad Lock MAG növeli a mindennapi élményt.

Az új MAG fejek az új MAG tokkal vagy MAG univerzális adapterrel kombinálva még könnyebbé teszik a telefon csatlakoztatását, ha otthon, az irodában vagy autóban használod. Az erős mágnesekkel minden alkalommal biztonságos rögzítést kapsz a kívánt helyzetben, egyszerűen helyezd el a telefont, és hagyd, hogy a mágnesek végezzék el a többit.

A gyors vezeték nélküli töltés érdekében frissítheted az új MAG vezeték nélküli töltőfejjel, így soha nem kell attól tartanod, hogy az autóban, otthon, vagy munkavégzés közben lemerül a telefon akkumulátora. Add hozzá meglévő autós tartódhoz vagy asztali tartódhoz az egyszerű mágneses rögzítéshez (nincs szükség a "beleforgatásra").

Most először adtunk hozzá színeket!

A 6 új opcionális színes gyűrűvel személyre szabhatod a Quad Lock MAG tokot, így végre megkülönböztetheted telefonodat barátaidtól, vagy kerékpárodhoz, motorodhoz vagy életmódodhoz illesztheted.

Quad Lock iPhone MAG tok zöld gyűrűvel

ÚJ QUAD LOCK MAG ™ TOK
Quad Lock MAG™ tok jellemzői

A Quad Lock tok néhány észrevehető esztétikai változáson ment keresztül, hogy MAG™-kompatibilissé váljon az új mágneses felülettel és színes gyűrűvel. Ezenkívül vékonyabb, laposabb és még könnyebben rögzíthető.

A MAG™ tok funkcióival kapcsolatos további részletekért olvass tovább lent.

A Quad Lock MAG™ tok

Vékonyabb

A MAG™ tok az eddigi legvékonyabb Quad Lock tok, vastagsága 4,20 mm. Ez 0,77 mm-rel vékonyabb, mint az eredeti Quad Lock tok!

Quad Lock MAG tok vs standard tok vastagság

Laposabb

A MAG™ tok nemcsak vékonyabb, hanem laposabb is.

Az új Quad Lock felületnek köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy többé ne nyúljon ki, az új tok bármilyen felületre vagy töltőre ráhelyezhető, igen – simán fekszik az asztalon!

Quad Lock Mag iPhone vezeték nélküli töltőlapon

Testreszabható

Az opcionális színes gyűrűkkel most megváltoztatod az új Quad Lock MAG™ tok színét normál feketéről 6 új színre, amelyek elérhetők zöld, narancs, kék, pink, piros, szürke és kék színben.

Nincs több zűrzavar, ha egy csomó baráttal vagy, akiknek ugyanaz a Quad Lock tokja van. 

MagSafe kompatibilis

A Quad Lock MAG™ tok MagSafe kompatibilis az Apple iPhone MagSafe tartozékokkal, például az Apple MagSafe töltőkkel.

A Quad Lock MAG tok az Apple MagSafe töltővel működik

Még egyszerűbb a rögzítés

A teljesen új Quad Lock MAG™ tok minden eddiginél egyszerűbbé teszi a rögzítést. Nincs szükség elforgatásra, egyszerűen helyezd a telefonodat egyetlen mozdulattal közvetlenül az egyik MAG-kompatibilis tartóra. A beépített mágnes még gyorsabbá teszi a telefon felszerelését, egyszerűen helyezd el a telefonodat, és hagyd, hogy a mágnes elvégezze a többit.

 

Az új Quad Lock MAG™ tokok a következő eszközökhöz érhetők el:

iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14, mini iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone SE (3. generációs) iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (3./2. generációs), SAMSUNG Galaxy S22 ULTRA, SAMSUNG Galaxy S22+, SAMSUNG Galaxy S22, Google Pixel 7 PRO, Google Pixel 7, MAG univerzális adapter (bármilyen MAG™ termékcsaládunkból, kivéve a vezeték nélküli töltést és a gyűrűket).

Quad Lock MAG™ fejek jellemzői

Az új Quad Lock MAG™ fejek pontos igazítást tesznek lehetővé mind álló, mind fekvő helyzetben, nagyobb oladirányú ellenállást biztosítanak a hagyományos MagSafe termékekhez képest, és gyors vezeték nélküli töltést biztosítanak (természetesen a vezeték nélküli töltési lehetőséggel).

Egyszerűen integráld a Quad Lock MAG™ fejet vagy a MAG vezeték nélküli töltőfejet a meglévő Quad Lock autós vagy asztali tartó frissítéséhez.

MAG™ fej

A meglévő tartókkal való használathoz egyszerűen szereld fel a MAG™ fejet az autós tartódra, asztali tartódra vagy Quad Lock 360 tartódra. A Quad Lock MAG™ fej zökkenőmentesen illeszkedik minden összeállításhoz vékony profiljával és tiszta matt fekete felületével. A Quad Lock® MAG™ Fej felülete a Quad Lock MAG™ tokkal kombinálva biztosítja, hogy a telefont mindig egyenesen rögzítse, akár álló, akár fekvő tájolásban az erős tartó mágneses funkciónak köszönhetően.

Quad Lock MAG fej

MAG™ FEJ JELLEMZŐI

 • Vékony profil
 • Tiszta matt fekete felület
 • Erős tartású mágnes
 • Szabadalmaztatott Quad Lock felület
 • Üvegszálas elülső ház
 • Kompatibilis a Quad Lock autós és asztali tartókkal
 • Kompatibilis a Quad Lock 360™ termékekkel


MAG™ vezeték nélküli töltőfej

A gyors vezeték nélküli töltés érdekében frissíts MAG™ vezeték nélküli töltőfejünkre. Ahogy a Quad Lock MAG™ fejnél is, az erős mágnes a helyén tartja a telefont, és megfelelő tápellátás mellett gyors töltést biztosít. Egyszerűen integráld a MAG fejet a meglévő Quad Lock autós vagy asztali tartódra vagy Quad Lock 360 tartódra, így akár 15 W-os gyors vezeték nélküli töltési élményt nyújt.

Quad Lock MAG vezeték nélküli töltőfej

MAG™ VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐFEJ TULAJDONSÁGAI

 • Gyors vezeték nélküli töltés (Kimenet: 5W, 7.5W, 10W és 15W töltés)
 • Erős tartású mágnes
 • Szabadalmaztatott Quad Lock felület
 • Üvegszálas elülső ház
 • Eloxált alumínium hátsó ház
 • Hővédelem a túlmelegedés megakadályozására
 • Idegen tárgyak észlelése
 • Fekete horganyzott rozsdamentes csavar
 • Kompatibilis a Quad Lock MAG™ tokkal

 

Quad Lock autóra szerelhető készlet - Quad Lock MAG™ kompatibilis

Hatalmas frissítéseket hajtottunk végre, és örömmel mutatunk be néhány új tartót a Quad Lock autóstartó-kínálatban, beleértve az új autós szellőzőtartót és az öntapadó műszerfal/konzolrögzítést, amely kiegészíti a meglévő autós szélvédő-/műszerfal-tartónkat. Az összes Quad Lock autós tartó mostantól MAG és vezeték nélküli töltés kompatibilis lett.

Quad Lock autós öntapadó műszerfal/konzoltartó

Az összes Quad Lock tokkal és univerzális adapterrel használható, az új Quad Lock öntapadó műszerfal/konzolos autórögzítő karcsú tapadós talpával és forgófejével sokoldalú rögzítési megoldást kínál, és könnyen felszerelhető, egyszerűen felhelyezhető egy lapos vagy ívelt felületre.

Quad Lock öntapadó műszerfal/konzoltartó

QUAD LOCK AUTÓS ÖNTAPADÓ MŰSZERELŐ/KONZOL RÖGZÍTÉS TULAJDONSÁGAI

 • Könnyen telepíthető
 • Biztonságos rögzítés
 • Állítható látószög - 360 fok
 • Elegáns dizájn
 • MAG™ és vezeték nélküli töltés kompatibilis (opcionális) 

Quad Lock autó szellőző tartó

A Quad Lock autós szellőzőtartó egy tökéketes megoldás. Az okos kampós kialakításnak köszönhetően a Quad Lock autós szellőzőrögzítő szilárdan a helyén tartja a tartót számos autó szellőzőnyílásánál, miközben továbbra is lehetővé teszi a nyitás és zárás funkció használatát. Az autós szellőzőtartó segítségével könnyedén használhatod a Térképet a telefonon, vagy kihangosíthatod, amikor telefonhívást kezdeményezel vezetés közben.

Az optimális pozicionálás érdekében a rögzítőfej négy elhelyezési pozíciója, valamint egy állítható gömbcsukló a finomabb beállításhoz, így az autóban mindig megtalálod a telefonnak a tökéletes pozíciót. Ha nem vagy biztos abban, hogy az autó szellőzőnyílása megfelelő-e vagy sem, tekintsd meg az alábbi útmutatónkat.

QUAD LOCK AUTÓSZELLŐZŐ RÖGZÍTÉS TULAJDONSÁGAI

 • Könnyen telepíthető
 • Biztonságos rögzítés
 • Optimális megtekintés
 • Okos, diszkrét dizájn az autók belsejéhez
 • Quad Lock MAG™ és vezeték nélküli töltés kompatibilis (opcionális)

Quad Lock szellőző tartó biztonságosan rögzítve az autó szellőzőnyílásához az autó belsejében

Kompatibilis az autó szellőzőnyílásával?

Ahhoz, hogy a Quad Lock autós szellőzőrögzítő optimálisan működjön, az autónak megfelelő típusú szellőzőnyílásokkal kell rendelkeznie.

Tekintsd meg az autószellőző-kompatibilitási útmutatónkat itt:


Quad Lock asztali tartók - Quad Lock MAG™-el

Az új autós tartókon kívül a Quad Lock MAG™ bevezetésekor egy új prémium vezeték nélküli asztali töltőpad is megjelent otthoni/irodai használatra.

Beépített mágnesekkel rendelkezik, hogy minden alkalommal tökéletesen illeszkedik a töltőfejhez és a vezeték nélküli töltőpárnához. A vezeték nélküli töltéssel telefonod mindig zölden tarthatod, és akár az Apple MAG tartozékaidat, például az AirPods PRO-t is töltheted az Asztali vezetéknélküli töltőpad segítségével.

Quad Lock vezeték nélküli töltőpad

Tökéletes társ az ágy mellett. Az új Quad Lock MAG™ vezeték nélküli töltőpad zökkenőmentesen illeszkedik otthona vagy irodája minden területére, így töltheted a telefonodat és Apple-tartozékaidat.

A meglévő asztali tartóhoz hasonlóan az újrafelhasználható nano tapadó-alap azt jelenti, hogy a vezeték nélküli töltőpad a helyén marad, így egy kézzel egyszerűen eltávolítható az eszköz a töltőről.

QUAD LOCK VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐPAD TULAJDONSÁGAI

 • Letisztult, stílusos kivitel
 • Gyors vezeték nélküli töltés
 • Környezeti fényérzékelő – éjszakai üzemmódba kapcsol
 • Újrafelhasználható nano tapadó-alap
 • Elegáns, diszkrét kialakítás
 • Puha tapintású felület
 • Quad Lock Mag™ kompatibilis
 • Töltsd fel egyszerre Apple-tartozékaidat
Quad Lock Mag vezeték nélküli töltőpad az éjjeliszekrényen

MAG SZOLGÁLAT KOMPATIBILITÁSI ÚTMUTATÓ

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2