Motoros linkek / hírek

TriloBite motoros cuccok

2019.04.30 13:00
Jánossy Balázs
Jánossy Balázs
TriloBite motoros cuccok
Az emberek többsége a hétköznapokban is farmert hord, mert tartós, stílusos, komfortos viselet.
 
Biztos sokan jártak úgy, ahogy én még sok évvel ezelőtt…, én is szerettem volna motoros farmernadrágban motorozni.
 
Viszont az akkoriban beszerezhető motoros farmernadrágok szabása, alapanyaga nekem nem (sem) jött be.
 
Vásárlói igény is volt rá, ezért tartottunk is a Motobox-ban az akkor elérhető kategóriából, de az volt a tapasztalatunk, hogy a Vevőink is valami szebbre-jobbra számítanak, ha motoros farmerről beszélünk…
 
Teltek-múltak az évek, és a gyártók kezdték felismerni az igényeket, megtalálni az egyre jobb minőségű alapanyagokat, védelmet, szabást, stílust…
 
A Motobox (és én is) már 2 éve letettük a voksunkat a TriloBite motoros farmer cuccai mellett!
 
Miért a TriloBite?
 
A TriloBite egyedülálló választékkal rendelkezik a motoros piacon a farmer cuccaival!
 
Jómagam is TriloBite farmerban gurulok és bátran állíthatom, hogy aki ezt a márkát választotta nálunk, az elégedetten használja őket!
 
Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy a motoros farmer rendelkezik térdprotektorral, jobb esetben már csípőprotektort is találunk benne, de az hogy protektoros, nem elég!
 
A jó motoros farmer a kényesebb helyeken Aramid szövéssel, DuPont Kevlárral erősített betéteket is tartalmaz, ahogy a TriloBite is!
 
Miért jobb a farmer még a nyári melegben is, mint egy hálós/szellős nyári textil motoros nadrág?
 
A hálós textilnadrág hibátlanul szellőzik menet közben (főleg nagyobb tempónál), de amint lassulsz, vagy megállsz, az izzadság miatt az átlag nyári motoros nadrág szépen „rádtapad”…
A farmer menet közben alapban nem annyira szellős (ezért vannak pluszban rajta nyitható szellőzők), viszont az anyagának köszönhetően felszívják az izzadságot és „ki is engedik a gőzt”!
 
Ráadásul a TriloBite-nak egyedülállóan van olyan farmernadrágja is, amiben találsz egy kivehető víz-, és szélálló thermo bélést is!
 
Én ennél komfortosabb viseletet el sem tudok képzelni motoron, (legyen az akár egy éjszakábanyúló motoros találkozó is), ráadásul hiába protektoros a cucc, a TriloBite szabásának köszönhetően a laikus külső szemlélőnek fel sem tűnik, hogy protektoros motoros nadrág van rajtad!
 
A TriloBite Probut X-Factor farmernadrág a kivehető víz-, és szélálló thermo-bélésével a hűvös időkben is hasznos cucc! – itt: Mecsek Pihenő Pécs-Árpádtető.
A TriloBite Acid Scrambler motoros farmernadrág, nem csak vagány, de nagyon komfortos viselet a nyári melegben is! – itt: Harley-Davidson Open Road Fest.
A TriloBite Acid Scrambler motoros farmernadrág a Parado motoros farmerdzsekivel is jó választás! – itt:Florida.